Μηχανοκίνητα

Βολφ: Ο Ρόσμπεργκ πιο πανούργος από τον Χάμιλτον

Θύελλα θα ξεσηκώσει η δήλωση του διευθυντή της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, που χαρακτηρίζει ύπουλο και πανούργο τον Ρόσμπεργκ σε σύγκριση με τον Λιούις Χάμιλτον.
 
 
H αντιπαλότητα μεταξύ του Νίκο Ρόσμπεργκ και του Λιούις Χάμιλτον εξακολουθεί να απασχολεί τη Formula 1, παρόλον ότι ο Γερμανός αποσύρθηκε πριν έξι μήνες από την ενεργό δράση. Τώρα αναμένεται να βάλει λάδι στην –υποβόσκουσα- φωτιά μία νέα δήλωση του διευθυντή της ομάδας της Mercedes στη Formula 1.


 
Ο Τότο Βολφ έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και ερωτήθηκε, ποιος από τους δύο οδηγούς της ομάδας είχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναταραχή κατά τη διεκδίκηση του περυσινού πρωταθλήματος. Η απάντηση του Αυστριακού αιφνιδίασε, καθώς ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα αυτός, ο οποίος αποχώρησε. Αυτός ήταν ο πιο πανούργος. Ο Νίκο χρησιμοποίησε όλα τα όπλα, που είχε στη διάθεσή του».
 


Σύμφωνα με τον Βολφ, ο Ρόσμπεργκ είχε συνειδητοποιήσει απόλυτα, ότι ο μόνος τρόπος να νικήσει απέναντι στον χαρισματικό Λιούις Χάμιλτον ήταν να δώσει τα πάντα εντός, αλλά και εκτός πίστας. Σε αυτά περιλαμβάνονταν και ασυνήθιστα ψυχολογικά παιχνίδια.


 
Ο 45χρονος διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes αποκάλυψε μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν πριν το τελευταίο και καθοριστικό Γκραν Πρι στο Αμπού Ντάμπι παρκάρισε ο Ρόσμπεργκ με τέτοιον τρόπο το αυτοκίνητό του, ώστε να μην μπορεί να βγει ο Χάμιλτον από τη Mercedes G-class του.
 


Στο τέλος κατέκτησε ο Ρόσμπεργκ τον τίτλο, πιστός στο διαχρονικό σλόγκαν ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».


 
Πηγή: www.gazzetta.gr
 
 

Σχόλια