Μηχανοκίνητα

Νέα έκδοση “White Art Edtition” για τη Mercedes - Benz

Eιδική έκδοση “White Art Edition” δημιούργησε η Mercedes-Benz για τα μοντέλα Α-Class, Β-Class, CLA και GLA.

Eιδική έκδοση "White Art Edition" δημιούργησε η Mercedes-Benz για τα μοντέλα Α-Class, Β-Class, CLA και GLA. Πρόκειται για μοντέλα με ξεχωριστές επεμβάσεις στο σχεδιασμό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Εξωτερικά υπάρχουν κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ που γενικά αλλάζουν την όψη του οχήματος, ενώ το σήμα "Edition" στα φτερά και στις μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών είναι κάτι που ξεχωρίζει στο αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό, αίσθηση προκαλούν τα σπορ καθίσματα από δέρμα Artico και τη σχεδίασή τους με ρίγες σε λευκό και γκρι.

Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες Dinamica. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το ταμπλώ του αυτοκινήτου είναι από δέρμα Articο σε μαύρο χρώμα και διακοσμητικές γκρι ραφές.

Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβάνει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art, καθώς και την κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night και τους προβολείς LED High Performance. Αντίστοιχα, η GLA 180 d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια