Μηχανοκίνητα

Aπείλησε και εκβίασε την οικογένεια Σουμάχερ!

Θύματα ενός επιτήδειου έπεσε η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς απείλησε τη ζωή του γιου του, Mick, προκειμένου να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!
 
 
Συγκεκριμένα ο Huseyin B. απείλησε τη σύζυγο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Corinna, πως θα βλάψει τον γιο της προκαλώντας ατύχημα στους αγώνες της Formula 4 στην οποία συμμετείχε. Για να αποφευχθεί αυτό, ο εκβιαστής ζητούσε «μία μικρή δωρεά» της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ!
 
 
Η ιστορία αυτή είδε το φως το δημοσιότητας τώρα αλλά ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο – συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Huseyin B. που είναι ζωγράφος στο επάγγελμα, 25 ετών και ζει στο Ντέτινγκεν της Γερμανίας, έστειλε e mail στον λογαριασμό του CS Ranch, του ράντσου της οικογένειας. Σε αυτό ανέφερε ακόμα: «…αν τα χρήματα δεν βρεθούν στην κατοχή μας μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016, τα παιδιά σου θα είναι άτυχα. Πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στη Formula 4».
 
 
Η 48χρονη επικοινώνησε αμέσως με τις ελβετικές αρχές (εκεί είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας) που έδωσαν πολύ γρήγορα τέλος στην ιστορία εκβιασμού. Κι αυτό διότι ο δράσης είχε δώσει τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό ώστε να κατατεθεί εκεί το ποσό που είχε ζητήσει!
 
 
Παραδέχθηκε την ενοχή του αν και δεν έχει ακόμα αιτιολογήσει γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση.Ο δικαστής Ebehard Hausch επέβαλλε ποινή επιτήρησης για ένα χρόνο και εννέα μήνες, 50 ώρες κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο 4500 ευρώ αλλά και υποχρεωτική ψυχιατρική παρακολούθηση.
 
 
Όλα αυτά την ώρα που ο σπουδαίος Μίκαελ εξακολουθεί να δίνει τη μεγάλη μάχη στην προσπάθεια ανάρρωσης από τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 και ο 18χρονος Mick ανεβαίνει σταδιακά τα σκαλοπάτια του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα F3 και είναι πέμπτος στην κατάταξη με 43 βαθμούς και μία παρουσία στο βάθρο.
 

Πηγή: www.newsauto.gr
 

Σχόλια