default-image

Σε θέση εκκίνησης 19 πληρώματα στο Rally Sprint Κεράσια

Αθλητισμός
Σε θέση εκκίνησης 19 πληρώματα στο Rally Sprint Κεράσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο αγώνα του Περιφερειακού Κυπέλλου Κρήτης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στην περιοχή Κεράσια και αποτελεί μέρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου.

Δεκαεννέα πληρώματα θα πάρουν θέση εκκίνησης στο Rally Sprint Κεράσια, το οποίο αποτελείται από μια ειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, μήκους 9,6 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 80,6 χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 π.μ. δίπλα από το γήπεδο του Βενεράτου, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί πριν το χωριό Πρινιάς. Η ειδική διαδρομή διασχίζει τους οικισμούς Κεράσια και Άνω Ασίτες. Η γραμματεία του αγώνα και το Service Park θα βρίσκονται σήμερα Κυριακή στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου της ΕΑΣΗ, μετά τον οικισμό Αυγενική.

Η πρώτη ειδική θα έχει ώρα εκκίνησης στις 11:18, η δεύτερη στις 12:51 και η τρίτη στις 14:24, ενώ η ολοκλήρωση του αγώνα υπολογίζεται στις 14:49, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ, ενώ στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Χορηγός του αγώνα είναι η ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα neakriti.gr

Χθες, μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις της "Strigos Φανοποιεία Αυτοκινήτων" στο δρόμο προς τους Μαλάδες Ηρακλείου, οριστικοποιήθηκε και το ωράριο εκκίνησης για τους συμμετέχοντες και έχει ως εξής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News