default-image

Ζήτησε συγνώμη ο Lewis Hamilton

Αθλητισμός
Ζήτησε συγνώμη ο Lewis Hamilton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Lewis Hamilton ανέλαβε την ευθύνη για την κίνηση που έκανε υπό το καθεστώς του αυτοκινήτου ασφαλείας, που του επέφερε ποινή πέντε δευτερολέπτων στο GP του Μπαχρέιν.

 

Ο Βρετανός όταν στον 14ο γύρο το safety car έκανε την εμφάνισή του λόγω της σύγκρουσης των Carlos Sainz και Lance Stroll, ήξερε πως θα έμπαινε στα pit μαζί με τον teammate του, Valtteri Bottas. Και πως θα έπρεπε να περιμένει πίσω του, να έρθει η σειρά του!

 

Έτσι  βραδυπόρησε εμφατικά προσεγγίζοντας το pit lane, πράγμα που οδήγησε τους αγωνοδίκες, το πάνελ των οποίων αποτελούσαν οι Dr Gerd Ennser, Radovan Novak και Danny Sullivan, να του επιβάλουν ποινή πέντε δευτερολέπτων.

 

Θα του χάριζε αυτό τη νίκη; Μάλλον όχι, αλλά και πάλι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί…

 

"Ήταν κάτι που μου κόστισε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Sebastian και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Valtteri που ήταν gentleman (σ.σ. επειδή τον άφησε να τον περάσει χωρίς προβλήματα). Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς. Η εκκίνηση μου δεν ήταν η καλύτερη και το συμβάν του pit lane ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ λοιπόν συγνώμη από την ομάδα που αυτό μας στοίχησε σε χρόνο. Όμως θα ανακάμψουμε και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε", είπε ο 32χρονος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News