default-image

Ο Χάμιλτον πήρε την pole position και στη Σαγκάη

Αθλητισμός
Ο Χάμιλτον πήρε την pole position και στη Σαγκάη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιούις Χάμιλτον, όπως και στην Αυστραλία, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό (9/4) δεύτερο grand-prix της Formula 1 στην Κίνα.

 

Την έκτη pole position στην πίστα της Σανγκάης στην Κίνα και 63η συνολικά στην καριέρα του, πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, όπως και στην πρεμιέρα, έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:31.678) στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (8/4) και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο αυριανό (9/4, 09:00) δεύτερο grand-prix της σεζόν στη Formula 1.

 

Δίπλα του θα βρίσκεται ο νικητής του πρώτου αγώνα στην πίστα της Μελβούρνης στην Αυστραλία, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Ο Γερμανός πιλότος κατάφερε να πήρε την δεύτερη θέση στην τελευταία του προσπάθεια, όντας γρηγορότερος κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου (1:31.864) από τον έτερο οδηγό της Mercedes, Βαλέρι Μπότας, που θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση. Μαζί του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, θα βρίσκεται ο έτερος πιλότος της ιταλικής ομάδας, Κίμι Ραϊκόνεν.

 

Πηγή: sportfm.gr

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News