default-image

Ανάβαση Βραχασίου: Σε θέση εκκίνησης Κτιστάκης και Πόλιας

Αθλητισμός
Ανάβαση Βραχασίου: Σε θέση εκκίνησης Κτιστάκης και Πόλιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την 4η Ανάβαση Βραχασίου ανοίγει το Σαββατοκύριακο η αυλαία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης και τα 26 πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή μετρούν αντίστροφα. Οι οδηγοί καλούνται στην αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, τόσο οι ίδιοι όσο και τα οχήματα τους…

 «Η Ανάβαση Βραχασίου είναι η πιο ξακουστή και θεαματική Ανάβαση στην Κρήτη  και προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ο πρώτος αγώνας για το 2017 και ξεκινάμε δυναμικά. Περιμένουμε παράλληλα να δούμε και τα αποτελέσματα από τα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα μας μετά την παύση που είχαμε το Νοέμβρη όταν είχε γίνει το Ράλι Κρήτης», τόνισε την αθλητική ενότητα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα», ο Μιχάλης Πόλιας ενώ ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση ενός ακόμη έμπειρου οδηγού, του Δημήτρη Κτιστάκη. «Περιμένουμε με αγωνία μετά από αρκετές προετοιμασίες. Εύχομαι σε όλους τους οδηγούς να έχουν μία καλή χρονιά. Η Ανάβαση Βραχασίου είναι μία γνωστή διαδρομή, την έχουμε κάνει και παλιότερα σε αγώνα Ράλι σπριντ. Έχει αρκετό ενδιαφέρον…».

Οι δύο οδηγοί του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης αναφέρθηκαν και στην σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του ΑΟΚ για την τέλεση άρτιων αγώνων καθώς εργάζονται αρκετό καιρό για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον ΑΟΚ. Οι άνθρωποι που τρέχουν για τον αγώνα είναι αρκετοί… Η ανταμοιβή όλων είναι η παρουσία των θεατών», επισημαίνει ο Μιχάλης Πόλιας ενώ ο Δημήτρης Κτιστάκης αναμένει έντονο συναγωνισμό στις περισσότερες κατηγορίες.

 «Συναγωνισμός θα υπάρχει όμως το σημαντικό είναι να ευχαριστηθούμε όλοι τον αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Ελπίζουμε να μας κάνει το χατίρι και ο καιρός και να έρθει ο κόσμος να ευχαριστηθεί. Η Κρήτη έχει πολλά αυτοκίνητα και διοργανώνει καλούς αγώνες. Οι αρμόδιοι θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην Κρήτη…».

Τέλος ο Μιχάλης Πόλιας κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή το πρωί (11:00) στη διαδρομή Σίσσι- Βραχάσι και να απολαύσει μοναδικό θέαμα, υπακούοντας πάντα στις οδηγίες των διοργανωτών.  «Καλούμε τον κόσμο να έρθει να γνωρίσει, για όσους δεν τον ξέρουν, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κάνουμε ένα αγώνισμα πάντα σύμφωνα μέσα στους κανονισμούς ασφαλείας και ζητάμε και από τους θεατές να συμμορφώνονται στις οδηγίες των διοργανωτών».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News