Μηχανοκίνητα

Γίνεται διαγωνισμός για το κράνος του Χάμιλτον

Μία νέα εμφάνιση για το κράνος που θα φοράει το 2017 ψάχνει ο Λιούις Χάμιλτον, με τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή να μην μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον σχεδιασμό. Γι' αυτό, στράφηκε στους οπαδούς του, από τους οποίους ζήτησε να κάνουν εκείνοι την επιλογή. Πώς; Μέσω ενός διαγωνισμού που ξεκίνησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το μοναδικό που πρέπει να κάνουν οι φαν του Βρετανού είναι να κοινοποιήσουν φωτογραφία στον δικό τους λογαριασμό με τον σχεδιασμό που θα ήθελαν να δουν και το hashtag #LH44Design. «Καταζητείται νέος σχεδιασμός κράνους! Θέλετε να σχεδιάσετε το αγωνιστικό μου κράνος για την ερχόμενη σεζόν της F1;

Θα συναντήσω προσωπικά τον νικητή σε μία από τις πίστες για να το παρουσιάσουμε μαζί με το βραβείο ενός πλήρως υπογεγραμμένου κράνους. Ψάχνω για σχεδιασμό που να αναπτύσσει το τωρινό θέμα και προσθέτει το το κόκκινο του μήλου στον υπάρχοντα σχεδιασμό.

Θα επιλέξω το σχέδιο που θα είναι πιο στιλιστικό, εμπνευσμένο, εικονικό και... πιασάρικο στο μάτι. Για να μπείτε, απλά ανεβάστε τους δικούς σας σχεδιασμούς στον λογαριασμό σας στο Instagram με το hashtag #LH44Design», έγραψε ο πιλότος της Mercedes, ο οποίος φέτος θα επιχειρήσει να ανακτήσει τα σκήπτρα.

Πηγή: Gazzeta.gr

Σχόλια