default-image

Πρωταθλητής Enduro για 12η φορά ο Σιαφαρίκας

Αθλητισμός
Πρωταθλητής Enduro για 12η φορά ο Σιαφαρίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 12ο Πρωτάθλημα Enduro κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 500R. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος στους 3 από τους 6 αγώνες του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας του.

Με την κατάκτηση του φετινού του Πρωταθλήματος ο 37χρονος πολυπρωταθλητής έφτασε αισίως τους 12 τίτλους στην αγωνιστική του καριέρα, όλους με μοτοσυκλέτες Honda. Εκτός από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και σε 2 διεθνείς αγώνες.

Συγκεκριμένα ήταν ο 1ος Έλληνας αναβάτης στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που διοργανώθηκε στα Γρεβενά στις 21 Μαΐου 2016 και ταχύτερος Έλληνας στην 20η θέση της γενικής κατάταξης στον αγώνα International Six Days of Enduro που διοργανώθηκε στην Navara Ισπανίας.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, που έκρινε και το πρωτάθλημα ο Βασίλης Σιαφαρίκας σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από τη φετινή μου συμμετή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro. Είχαμε άλλη μία πετυχημένη χρονιά στην οποία έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την προετοιμασία προκειμένου να κατακτήσω το 12ο τίτλο μου, δεδομένου ότι υπήρξε έντονος ανταγωνισμός. Στόχος μας για του χρόνου είναι να φέρουμε όσο το δυνατό περισσότερους αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro με μοτοσυκλέτες Honda".

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News