Μηχανοκίνητα

Δεν θα λάβει μέρος στο super Cup OMAE ο ΑΟΚ

Τα πληρώματα- μέλη του Αγωνιστικού Ομίλου Κρήτης αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στον τελικό αγώνα του Super Cup OMAE κρίνοντας πως γίνεται βαθμολογική αλλοίωση του Ράλι Κρήτης με αυτό τον τρόπο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση γνωστοποιούνται τα εξής:  

«Οι αθλητές - μέλη του ΑΟΚ αποφάσισαν ομόφωνα να μην συμμετάσχουν στον τελικό αγώνα του SUPER CUP OMAE στις 26 και 27 Νοεμβρίου στη Λαμία. Ο λόγος της αποχής είναι η βαθμολογική αλλοίωση στο Κύπελλο Ράλι Κρήτης που θα προκαλέσει η συμμετοχή στο Ράλι Λαμίας από αγωνιζόμενους ενταγμένους στο κύπελλο της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα το bonus 20 βαθμών τερματισμού καθώς και ο συντελεστής βαθμών του αγώνα (X2) θα επηρεάσουν άμεσα τα τελικά αποτελέσματα στα περιφερειακά κύπελλα. Οι αθλητές μας θεωρούν τη συγκεκριμένη διαδικασία απονομής βαθμών στο κύπελλο της Κρήτης και γενικότερα σε όλα τα περιφερειακά κύπελλα , άδικη και ατελής. Το Δ.Σ. του ΑΟΚ στηρίζει την απόφαση των αθλητών του και δεσμεύεται στο μέλλον να ενεργεί πιο αποφασιστικά ώστε να προστατεύει τα δικαιώματα τους σε όλα τα επίπεδα».

Το νέο λογότυπο

Ένα νέο και καλόγουστο λογότυπο έχει πλέον ο Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης.  «To νέο ΔΣ αποφάσισε τη δημιουργία νέου λογοτύπου, με σεβασμό πάντα στο ιστορικό έμβλημα του ΑΟΚ. Το μινωικό σύμβολο με τη καρό σημαία παραμένουν στο λογότυπο , χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην εύκολη και σαφή αναγνώριση του από την αρχή λειτουργίας του κρητικού σωματείου.

 Τα στοιχεία αυτά ανανεώθηκαν με σκοπό να δώσουν ένα νέο στίγμα ,σε μια νέα διαδρομή που καλείται να οδηγηθεί ο ΑΟΚ από όλα τα μέλη του , ιδιαίτερα σε μια εποχή που η επιβίωση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ακολουθείται από την ανάγκη της ανανέωσης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχόλια