default-image

Ασυγκράτητος ο Φέτελ με τον Φερστάπεν

Αθλητισμός
Ασυγκράτητος ο Φέτελ με τον Φερστάπεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασυγκράτητος ήταν στο χθεσινό Γκραν Πρι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, έβριζε από το team radio τον Μαξ Φερστάπεν επειδή θεώρησε ότι υπερασπίστηκε αντικανονικά τη θέση του, αλλά και διευθυντή του αγώνα, Τσάρλι Γουίτινγκ, επειδή δεν ενήργησε άμεσα δίνοντας εντολή στον Ολλανδό πιλότο, αν και με τη λήξη του αγώνα τον τιμώρησε με ποινή πέντε δευτερολέπτων.

«Πρέπει να με αφήσει να περάσω… Όχι, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Με μπλοκάρει και θα ρίξει τον Ρικιάρντο πάνω μου… Κουνήσου γ@%ΑΑ! Πρέπει να τον ενημερώσουν να με αφήσει να περάσω. Πείτε στον Τσάρλι να πάει να …!», ήταν μερικά από τα «γαλλικά» του Γερμανού πιλότου της Ferrari.

Η απάντηση του Φερτάπεν

Απάντησε ο Μαξ Φερστάπεν στα όσα του έσουρε από το team radio ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τη διαμάχη τους στο Grand Prix του Μεξικού. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari θεώρησε πως ο Ολλανδός αντίπαλός του με Red Bull υπερασπίστηκε παράτυπα τη θέση του σε μια «μονομαχία» τους.

«Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι παράτυπο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από ό,τι ο Ρόσμπεργκ στο ξεκίνημα και δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό σε αντίθεση με μένα. Και δεν υπήρχε ξεκάθαρη εντολή άμεσα να τον αφήσω να περάσει. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Αυτό που έκανε ο Φέτελ ήταν γελοίο, να φωνάζει και να βρίζει από το team radio. Δεν ξέρω πόσες φορές έχει φτάσει να μιλά άσχημα. Θα πρέπει να μάθει τρόπους. Θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του. Είναι απλώς ένας πολύ εκνευρισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο 19χρονος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News