default-image

Πήρε την pole position με ρεκόρ ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Πήρε την pole position με ρεκόρ ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όντας πλέον σε δύσκολη θέση στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ο Λιούις Χάμιλτον έδειξε να αντιδρά κατακτώντας την pole position για το αμερικανικό Grand Prix με ρεκόρ γύρου.

Κάνοντας ρεκόρ γύρου στην ιστορία της πίστας, ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position για το αμερικανικό Grand Prix. Ο Άγγλος πιλότος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε δεύτερο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Οι δύο Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ακολούθησαν, πιο πίσω ήταν οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν, έβδομος ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India, στις θέσεις 7-8 ήταν οι Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα, ενώ ο Κάρλος Σάινθ με Toro Rosso συμπλήρωσε τη δεκάδα.

Από την Q2 δεν «επιβίωσαν» Πέρες (Force India), Αλόνσο (McLaren), Κβίατ (Toro Rosso), Γκουτιέρες (Haas), Πάλμερ (Renault) και Έρικσον (Sauber), ενώ στην Q1 είχαν… αποχαιρετήσει οι Γκροζάν (Haas), Μάγκνουσεν (Renault), Μπάτον (McLaren), Νασρ (Sauber), Βερλάιν και Οκόν (Manor).

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος).

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News