default-image

Ταχύτερος ο Χάμιλτον στα πρώτα δοκιμαστικά

Αθλητισμός
Ταχύτερος ο Χάμιλτον στα πρώτα δοκιμαστικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών τελείωσε με τον Λιούις Χάμιλτον να σημειώνει τον ταχύτερο γύρο, αφού κατάφερε να «σπάσει» το χρόνο του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου μπήκε ξανά ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος αποφάσισε πως δεν θα κάνει... εύκολη τη ζωή του Νίκο Ρόσμπεργκ και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι δύο Mercedes «καπάρωσαν» τις κορυφαίες θέσεις, με τρία δέκατα του δευτερολέπτου να τις χωρίζουν, ενώ ο τρίτος καλύτερος χρόνος (που έγινε από τον Μαξ Φερστάπεν) ήταν σχεδόν... δύο δευτερόλεπτα πίσω.

Με περίπου μισή ώρα να απομένει για τη λήξη, ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο πιο γρήγορος και ο Λιούις Χάμιλτον ακολουθούσε. Όμως ο Βρετανός έθεσε ένα νέο σημείο αναφοράς, με το οποίο έμεινε στην κορυφή μέχρι και το τέλος. Πίσω από τους τρεις ταχύτερους ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη Ferrari του και την πεντάδα συμπλήρωσε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Force India.

Έκτος ο Μπότας, έβδομος ο Ρικιάρντο και πίσω από τον πιλότο της Red Bull, ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τελευταίος, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στα αεροδυναμικά βοηθήματα κάτω από το μονοθέσιό του, όταν ξέφυγε λίγο της πορείας του και άνοιξε την τροχιά του. Αυτό έφερε στην πίστα εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, μέχρι να μαζευτούν τα θραύσματα. Τέλος, την κορυφαία δεκάδα «κλείνουν» οι Κβιάτ, Σάινθ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών, ακριβώς από κάτω.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News