default-image

Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης νικητές στο 38ο Rally Κρήτης (photos)

Αθλητισμός
Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης νικητές στο 38ο Rally Κρήτης (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ένα αγώνα που κράτησε την αγωνία ως την τελευταία ειδική διαδρομή, οι Αλυγιζάκης-Χαλκιαδάκης με MITSUBISHI LANCER EVO IX ήταν οι μεγάλοι νικητές του 38ου Eneos Rally Κρήτης με χρόνο 30:58.01.

Μετά την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το συγκεκριμένο δίδυμο ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σε ένα από τους πιο ιστορικούς αγώνες της χώρας.

Ανάμεσα στα πληρώματα που είχαν την πρωτοπορία δόθηκε πραγματική "μάχη" και όλα κρίθηκαν στο... δευτερόλεπτο, με τη νίκη να κρέμεται πραγματικά σε μια... κλωστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης επίσης με MITSUBISHI LANCER EVO IX, ενώ ο τελικός χρόνος ήταν 30:59.04. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δίδυμο είχε την πρωτοπορία μέχρι την 2η ειδική, όμως οι τελικοί νικητές έκαναν την… προσπέραση μετά την 3η ειδική. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Αναπολιωτάκης-Χαλκιαδάκης (SEAT IBIZA KC EVO II) με χρόνο 31:12.65.

Ο αγώνας κύλησαν χωρίς σοβαρά προβλήματα και στις επτά ειδικές, ενώ οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Στην 3η ειδική διαδρομή οι Πατεράκης-Τσιχλάκης (LANCIA INTEGRALE) εγκατέλειψαν με πρόβλημα στην τουρμπίνα και στην 4η ειδική διαδρομή οι Καφετζάκης-Δημητρίου (PEUGEOT 106 S16) με σπάσιμο στο ημιαξόνιο.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Πετρούτσος

Κεντρική φωτογραφία: Άρης Μυριδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News