default-image

Δεν χωράνε προγνωστικά στο Ράλι Κρήτης

Αθλητισμός
Δεν χωράνε προγνωστικά στο Ράλι Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προγνωστικά στο Ράλι Κρήτης απαγορεύονται  αφού υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί ικανοί να επικρατήσουν. Οι πρωτοπόροι του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτου Κρήτης, Γιώργος Περουλάκης-Λευτέρης Ιαρρής (Mitsubishi Lancer Evo VIII) ευελπιστούν σε θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση στο θεσμό.

 Ο Γιώργος Αναπολιοτάκης θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία με τον Αλέκο Χαλκιαδάκη στο δεξί μπάκετ του Seat Ibiza Kit Car Evo II.  Για τη νίκη θα παλέψουν οι τρίτοι του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος, Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης (Mitsubishi Lancer Evo IX), αλλά και οι Γιάννης Κακεπάκης-Σπύρος Μπαρδάκης (Mitsubishi Lancer Evo IX) που στο πρόσφατο Ράλι Σπριντ Μάλια-Κράσι έδειξαν να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο τους απόκτημα.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η κόντρα στην F2, με αρκετά πληρώματα να φαντάζουν ικανά να πρωταγωνιστήσουν. Οι Δημήτρης Φραντζεσκάκης-Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Ford Fiesta ST) θέλουν να εδραιωθούν στην κορυφή και να κάνουν το 3χ 3, ωστόσο γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι σαφώς πιο δύσκολο σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες.

 Άτυχοι στα Μάλια, οι Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης (Peugeot 306) θέλουν να ρεφάρουν στον αγώνα, ενώ δυνατοί αναμένονται και οι έμπειροι Ανδρέας Περάκης-Κώστας Κουρουγκιαούρης (Peugeot 206 Kit Car). Εντυπωσιακοί στη δεύτερη χρονιά εμπλοκής τους στους αγώνες, οι Λευτέρης και Στέφανος Γομπάκης (Honda Civic Type R) έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό στα Μάλια, χάνοντας για μόλις 2 δευτ. τη νίκη στη δικίνητη κατηγορία.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι η C5, όπου 10 πληρώματα θα μονομαχήσουν για τη νίκη. Οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης (Peugeot 106 S16) θα παλέψουν για τη διάκριση, ενώ οι Γιώργος Ιωαννίδης-Γιώργος Γονάκης (Citroen ΑΧ) τα πηγαίνουν περίφημα στους τελευταίους αγώνες και αποτελούν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, ανταγωνιστικά αναμένονται τα πληρώματα με τους Μιχάλη Πολιά-Στέλλα Ρουσάκη (Citroen Saxo VTS), Μιχάλη Νικολίτση-Κώστα Πετράκη (Peugeot 106 S16), Μπάμπη Πατσουράκη-Γιώργο Ζωφάκη και  Γιάννη Καφετζάκη-Μάνου Δημητρίου (Citroen Saxo VTS). Στη C6, των 6 συμμετοχών, οι νικητές της κατηγορίας στο σπριντ Μάλια-Κράσι, Ανδρέας Μαραγκάκης-Κατερίνα Μαραυγάκη (Peugeot 106 S16) θέλουν να προσθέσουν στο παλμαρέ τους άλλη μια επιτυχία, ενώ ταχύτατοι εμφανίζονται οι Φίλιππος Φακουρέλης-Γιάννης Καλαϊτζόγλου (Peugeot 106 Rallye) και Μιχάλης Πουλάκης-Βαγγέλης Προβιδάκης (Toyota Yaris).

To παρών δίνει για άλλη μια φορά σε αγώνα ο Στράτος Σταματάκης με το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο του και θα έχει τον Γιώργο Πουλάκη στο δεξί μπάκετ του Peugeot 106.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο οδηγός του πρώτου αναπηρικού αγωνιστικού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News