default-image

Άρχισε να ανεβαίνει ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Άρχισε να ανεβαίνει ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από θέση ισχύος θα εκκινήσει στο αυριανό (2/10) Grand Prix της Μαλαισίας, ο Λιούις Χάμιλτον καθώς πήρε την pole position  στις κατατακτήριες που έγιναν το μεσημέρι.

Ο Βρετανός πιλότος μετά τους πολύ καλούς χρόνους που έκανε στις ελεύθερες δοκιμές, πήρε εξαιρετικά και στις κατατακτήριες αφήνοντας την αίσθηση ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά τις συνεχόμενες ήττες από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο τελευταίος έμεινε στη δεύτερη θέση, όμως και πάλι οι Mercedes έδειξαν ότι δεν έχουν αντίπαλο. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ενώ τέταρτος ήταν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ακολούθησαν Φέτελ, Ραϊκόνεν, Πέρες, Χούλκενμπεργκ, Μάσα και Μπάτον.

Από την Q2 δεν «επιβίωσαν» οι Μπότας (Williams), Γκροζάν, Γκουτιέρες (Haas), Μάγκνουσεν (Renault), Κβίατ και Σάινθ (Toro Rosso). Εκτός Q1 έμειναν οι Έρικσον, Νασρ (Sauber), Πάλμερ (Renault), Οκόν, Βερλάιν (Manor) και Αλόνσο (McLaren), με τον τελευταίο να φέρει ούτως ή άλλως ποινή… 45 θέσεων στο γκριντ λόγω τροποποιήσεων στον κινητήρα του μονοθεσίου του.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 10:00 ώρα Ελλάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News