Μηχανοκίνητα

Με 19 συμμετοχές το Ράλι σπριντ Μάλια- Κράσι

Στις 19 «κλείδωσαν» οι συμμετοχές του ράλι σπριντ Μάλια - Κράσι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 25/9 στην ομώνυμη ειδική διαδρομή.

Το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Κρήτης έχει αναλάβει τη διοργάνωση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Ράλι Κρήτης στις 15-16 Οκτωβρίου.

Η ειδική διαδρομή Μάλια - Κράσι έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το πρώτο τμήμα της χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλα γρήγορα "S" , ενώ στη συνέχεια ανηφορίζει και στο δεύτερο μισό της υπάρχουν αρκετά σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στους θεατές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από τα Μάλια το πρωί της Κυριακής στις 11:00  και 15 λεπτά αργότερα θα πάρει «Go» από την εκκίνηση της ειδικής. Θα ακολουθήσει ανασυγκρότηση και service park στην αντιπροσωπεία SYM Καντηφεδάκης στα Μάλια.

Στις 12:50 θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα. Τα πληρώματα θα οδηγηθούν και πάλι σε ανασυγκρότηση και service park και στις 14:25 θα διεξαχθεί για τρίτη και τελευταία φορά η ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στα Μάλια στις 15:05.Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 82 χιλιόμετρα από τα οποία τα 28,5 είναι καθαρά αγωνιστικά.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Σχόλια