default-image

Τότο Βολφ: Παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας

Αθλητισμός
Τότο Βολφ: Παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία «χτύπησε κόκκινο» χθες στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να παίρνει τελικά τη νίκη στο νήμα (είχε διαφορά μισό δευτερόλεπτο από το δεύτερο Ρικιάρντο) και να ανεβαίνει ξανά πρώτος στη βαθμολογία των οδηγών.

Οι άνθρωποι της Mercedes, ωστόσο, προβληματίστηκαν ιδιαίτερα με την επίθεση της Red Bull και μετά τον αγώνα δεν παρέλειψαν να της δώσουν τα εύσημα για τη στρατηγική που ακολούθησε.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του διευθυντή της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος επισήμανε: «παραλίγο να κατουρηθούμε πάνω μας. Ήμασταν τόσο κοντά, όπως πρέπει να είναι στη Formula 1. Τέσσερα πραγματικά γρήγορα αυτοκίνητα με διαφορετικές στρατηγικές και οφείλω να βγάλω πραγματικά το καπέλο μου στη Red Bull. Αυτοί επέλεξαν στο τέλος μία εξαιρετική στρατηγική. Ο Ρικιάρντο βγήκε με απίστευτη ταχύτητα από τα μποξ και το τέλος ήταν συναρπαστικό. Απίστευτο. Έτσι θα έπρεπε να είναι η Formula 1, κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα».

Ο Τότο Βολφ περιμένει συγκλονιστικό φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα θεωρώντας ότι ο τίτλος θα κριθεί στο φινάλε. «Βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, όσον αφορά στην απόδοση. Αρκεί ένα κακό σαββατοκύριακο, για να χάσουν το προβάδισμα, όπως σήμερα ο Λιούις. Θα παραμείνει το ενδιαφέρον έως την τελευταία στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News