Μηχανοκίνητα

Σφοδρή σύγκρουση χωρίς θύματα στο Rallycross

Αλώβητος βγήκε ο Πέτερ Σόλμπεργκ από το σοβαρό τρακάρισμα που είχε μετά τον αγώνα Rallycross.

Ο Σόλμπεργκ στάθηκε τυχερός που δεν τραυματίστηκε σοβαρά όταν μετά τον τερματισμό στον Rallycross του Καναδά, ο Άντον Μαρκλαντ έπεσε πάνω του. Ο Σουηδός οδηγός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στα εμπρός φρένα του Volkswagen του και «έπεσε» με ταχύτητα πάνω στο Citroen DS3 του Πέτερ Σόλμπεργκ.

Ωστόσο, παρά τη σφοδρή σύγκρουση ο Νορβηγός δεν έπαθε τίποτα, όμως διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως δήλωσε ο Πέτερ Σόλμπεργκ μετά το ατύχημα: «Αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα, σίγουρα. Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Μαρκλαντ με χτύπησε με περίπου 140 χλμ./ώρα στο κοντέρ, ενώ εγώ πήγαινα με 35 χλμ./ώρα. Είδα τον Χάνσεν (νικητή του αγώνα) να πανηγυρίζει οπότε έκοψα και μετά αισθάνθηκα το τρακάρισμα. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, είμαι εντάξει αλλά πάρα πολύ ταλαιπωρημένος. Το αυτοκίνητο από την άλλη δεν είναι και τόσο καλά, η ομάδα μου έχει τεράστια δουλειά για να το ετοιμάσει για τη Γαλλία. Είναι τόσο κρίμα, σκοράραμε τόσους πόντους και κέρδισα τον ημιτελικό και τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε τόσο πολύ για να εκκινήσουμε».

Σχόλια