Μηχανοκίνητα

Αλόνσο: Δύσκολο να βρεθούμε στο βάθρο

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν τρέφει αυταπάτες όσον αφορά στην εξέλιξη της φετινής χρονιάς του πρωταθλήματος της F1 τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι πολύ δύσκολα θα ανέβουν στο βάθρο οι οι McLaren-Honda.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope» επισήμανε: « Είναι πολύ δύσκολα για εμάς να μπούμε στο πόντιουμ αυτή την σεζόν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν αξίζουμε μια θέση στο βάθρο. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε του χρόνου, αλλά έτσι είναι η F1, όλα μπορούν να γίνουν. Περιμένουμε να γίνουν πράγματα με το σχέδιο που έχει η McLaren Honda και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από αυτό το αυτοκίνητο. Ακόμα και αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια το ευχαριστήθηκα πολύ».

Ο πρώην οδηγός της Ferrari αναγνωρίζει ότι για να συνεχίσει στην Formula 1 πρέπει να δει και το πως εξελίσσεται ο ανταγωνισμός: «Αν τα μονοθέσια είναι τόσο διασκεδαστικά όσο στο παρελθόν, δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Γνωρίζω ότι δεν θα γίνω 20χρονών πάλι, αλλά έχω περισσότερη εμπειρία και γνώση τώρα».

Σχόλια