default-image

Η κόντρα Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ καλά κρατεί

Αθλητισμός
Η κόντρα Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ καλά κρατεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαμάχη ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τον Νίκο Ρόσμπεργκ καλά κρατεί με τους δύο πιλότους της Mercedes να διαφωνούν μπροστά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μετά το γκραν πρι της Ουγγαρίας.

Την αρχή έκανε ο Βρετανός επισημαίνοντας: «Στα 23 χρόνια που οδηγώ, αν υπάρξει διπλό κούνημα κίτρινης σημαίας, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να σταματήσεις, αλλά ο Νίκο συνέχισε με την ίδια ταχύτητα όπως εγώ στον προηγούμενο χρονομετρημένο γύρο. Είναι ανησυχητικό. Πηγαίνοντας στον επόμενο αγώνα, μπορεί να πηγαίνουμε για την pole position με διπλή κίτρινη σημαία και τώρα ξέρουμε ότι το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε λίγο το γκάζι και να χάσουμε ένα δέκατο του δευτερολέπτου, να πάμε καλά σε ένα κομμάτι της πίστας και να είμαστε καλά».

Ο Ρόσμπεργκ δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του ομόσταβλού του λέγοντας: «Ευχαριστώ για την δήλωσή σου… Αυτό που έπρεπε να κάνω κάτω από καθεστώς διπλής κίτρινης σημαίας ήταν να μειώσω σημαντικά την ταχύτητά μου. Πήγα 20 χιλιόμετρα λιγότερα, και αυτά τα χιλιόμετρα είναι πολύ σημαντικά για την Formula 1. Επιβράδυνα 30 μέτρα πριν από το σημείο επιβράδυνσης. Σίγουρα επιβράδυνα σημαντικά και για τους αγωνοδίκες ήταν σωστή η κίνησή μου, ήταν πολύ πολύ ξεκάθαρο τι έκανα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News