default-image

Χρυσό συμβόλαιο Ρόσμπεργκ με Μercedes

Αθλητισμός
Χρυσό συμβόλαιο Ρόσμπεργκ με Μercedes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mυθικό είναι το νέο συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes, που θα έχει ισχύ έως τα τέλη του 2018. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild", ο Ρόσμπεργκ θα λάβει 45 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους και τα πριμ!

Τα δύο μέρη ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφία της πρώτης σελίδας του συμβολαίου, όπου φαίνεται ως ημερομηνία υπογραφής η 21η Ιουλίου του 2016. Πρόκειται για μία γενναία αύξηση των αποδοχών του Γερμανού πιλότου της Mercedes, που αμειβόταν μέχρι τώρα με περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο -και εδώ- παραμένει ο Ρόσμπεργκ αρκετά πίσω από τον Χάμιλτον, που έχει ετήσιο συμβόλαιο άνω των 37 εκατομμυρίων ευρώ με τη γερμανική ομάδα της Formula 1.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του συμβούλου του Ρόσμπεργκ, Γκέρχαρντ Μπέργκερ και των Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα από πλευράς Mercedes, διάρκεσαν αρκετούς μήνες, ενώ κυκλοφόρησαν ενδιάμεσα αρκετές φήμες. Κάποιες ανέφεραν, ότι ο μπορεί να πάει ο Ρόσμπεργκ στη Ferrari, ενώ εντελώς φρέσκια ήταν η φήμη, ότι θα μεταγραφόταν ο Φέτελ στη Mercedes από τη Ferrari, κάτι που διέψευσε άμεσα ο πιλότος της Scuderia.

Ο Ρόσμπεργκ τρέχει από το 2010 με τα χρώματα της Mercedes και τα τελευταία δύο χρόνια κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών της Formula 1. Εφέτος βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον Χάμιλτον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News