default-image

Έξαλλοι στη Mercedes με τους Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ

Αθλητισμός
Έξαλλοι στη Mercedes με τους Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν μπορούν να χωνέψουν στη Mercedes τον ανταγωνισμό που υπάρχει  μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο πιλότων στον τελευταίο γύρο του Αυστραλιανού γκραν πρι.

Έξαλλος με τους οδηγούς της ομάδας του είναι ο διευθυντής του τιμ της Mercedes στη Formula 1, Τότο Βολφ. Ο Αυστριακός δήλωσε κατά την αναχώρησή του από το Σπίλμπεργκ, ότι θα συναντηθεί με τους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ την Κυριακή στο Σίλβερστοουν της Αγγλίας και ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του «βουτώντας το κεφάλι μου σε έναν κουβά με πάγο».

Ο Βολφ εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα και τόνισε, ότι «ίσως πρέπει να πάρουμε αντιδημοφιλείς αποφάσεις και να μην τους αφήσουμε πλέον να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Εφόσον δεν μπορούν να κατανοήσουν, ότι δεν επιτρέπεται να συγκρούονται μεταξύ τους, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε εμείς αντ΄ αυτών».

Ο Βρετανός και ο Γερμανός πιλότος θα ακούσουν τα σχολιανά τους από τον Βολφ, που ανακοίνωσε, ότι «θα πέσουν τα πάντα στο τραπέζι. Δεν πρόκειται να υπάρξουν ιερές αγελάδες». Ετσι πιστεύει, ότι θα εξομαλύνει την αντιπαλότητα μεταξύ του Χάμιλτον και του Ρόσμπεργκ, η οποία στοιχίζει πολλούς βαθμούς στην ομάδα της Mercedes. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το Ισπανικό Γκραν Πρι, όπου τα δύο «Ασημί Βέλη» εγκατέλειψαν λίγο μετά την εκκίνηση, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του για το περιστατικό στην Αυστρία, τόνισε όμως ότι «έχω δική μου άποψη». Συμπλήρωσε επίσης, ότι «έχω βαρεθεί, να το αναλύω. Μετά τη Βαρκελώνη είχαμε πιστέψει βασικά, ότι διδάχθηκαν από τα λάθη τους. Δεν θέλω πλέον καμία επαφή μεταξύ των οδηγών μου στην πίστα. Μία σύγκρουση μεταξύ δύο συναδέλφων της ίδιας ομάδας είναι ''Νο-Go'' (απαράδεκτη) σε κάθε τιμ». Στο ερώτημα, αν θα υπάρξουν εντολές από πλευράς ομάδας προς τους δύο οδηγούς της, απάντησε ο Βολφ: «ΝΑΙ, με κεφαλαία γράμματα».

Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ έχουν πάρει σε ανύποπτο χρόνο θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Βρετανός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ότι «θέλω να οδηγώ αγώνες, γιαυτό είμαι εδώ. Σαν οδηγός αγώνων δεν επιθυμείς εντολές από την ομάδα». Αντίθετα, ο Ρόσμπεργκ είχε επιδείξει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και θα δεχόταν μία τέτοια απόφαση, «αν την ήθελε η ομάδα».

ΠΗΓΗ: http://gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News