default-image

Απίστευτη νίκη του Μίλερ στο Moto GP

Αθλητισμός
Απίστευτη νίκη του Μίλερ στο Moto GP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πρώτος αναβάτης με μη εργοστασιακή μοτοσικλέτα που κατακτά τη νίκη στο Moto GP μετά το 2006 έγινε ο Τζακ Μίλερ. Δεύτερος ο Μάρκεθ, τρίτος ο Ρέντινγκ. Πτώση είχε ο Ρόσι.

Ιστορικό το Moto GP του Άσεν. Ο Τζακ Μίλερ ήταν ο απρόσμενος νικητής του αγώνα που σημαδεύτηκε από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο 21χρονος Αυστραλός έγινε ο πρώτος αναβάτης που κερδίζει αγώνα έχοντας μη εργοστασιακή μοτοσικλέτα μετά το 2006.

Δεύτερος ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ που αύξησε το προβάδισμά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ τρίτος ήταν ο Σκοτ Ρέντινγκ, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να έχει πτώση όσο ήταν πρώτος και για τρίτη φορά φέτος να μην ολοκληρώνει αγώνα. Μόλις δέκατος ο Χόρχε Λορένθο με την άλλη Yamaha.

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά στον 15ο γύρο λόγω έντονης βροχόπτωσης κι ενώ ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati προηγείτο έχοντας πίσω του τους Ντανίλο Πετρούτσι (Pramac Ducati) και Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha), ενώ τέταρτος ήταν ο Σκοτ Ρέντινγκ (Pramac Ducati), μπροστά από τις δύο Honda των Μαρκ Μάρκεθ και Ντάνι Πεδρόσα. Όταν κρίθηκε πως ο καιρός ευνοούσε, οι αναβάτες επέστρεψαν στην πίστα αλλά για έναν αγώνα μόλις δώδεκα γύρων.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News