Μηχανοκίνητα

Η βασίλισσα στο τιμόνι του Fast and Furious 8

Βασίλισσα και τέρας, μαγείρισσα και εκτελεστής, στρατιώτης και σαιξπηρική ηρωίδα. Ποια είσαι στ' αλήθεια, Έλεν Μίρεν, που έβαλες λυτούς και δεμένους για να παίξεις στη νέα περιπέτεια του «Fast and Furious»; Που απ' ότι δείχνει θα είναι και εκείνο με το πιο πολυσυλλεκτικό καστ;

Το «Furious 7» έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων (πάντα αναλογικά με την σειρά ταινιών του) και έφτασε το 1.5 δισεκατομμύριο σε παγκόσμιο επίπεδο. Σειρά έχει το επόμενο κεφάλαιο.

Μετά τον απρόσμενο χαμό του Πολ Γουόκερ λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του 7ου κεφαλαίου, ένα εκ νέου ενδιαφέρον για την φασαριόζικη σειρά ταινιών πάτησε γκάζι και απογειώθηκε, με αποτέλεσμα να συζητιέται (ήδη από τότε) το επόμενο σχέδιο για την όγδοη ταινία.

Όπερ και εγένετο. Η Σαρλίζ Θέρον φοράει τα ρούχα του κακού χαρακτήρα, ο Σκοτ Ίστγουντ δανείζει λίγη από την λάμψη (των κοιλιακών) του, ο Κερτ Ράσελ φέρνει την απαραίτητη σοβαρότητα (;), η Εύα Μέντες επιστρέφει έξι ταινίες μετά, ο Τζέισον Στέιθαμ αυτή τη φορά μπαίνει στα credits (που δεν μπήκε τρεις ταινίες πριν) και ο Βιν Ντίζελ σταθερός. Μπερδευτήκατε; Σημαντικό είναι να σημειώσετε τη νέα προσθήκη.

Πηγή: caranddriver.gr

Σχόλια