default-image

Πρωτιά Ρικιάρντο στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών

Αθλητισμός
Πρωτιά Ρικιάρντο στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υπόσχεση πως η νέα μονάδα ισχύος της Renault μπορεί να φέρει βελτίωση στην απόδοση της Red Bull Racing, έδωσε ο χρόνος του Daniel Ricciardo στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Μονακό. Πίσω από τον Αυστραλό αλλά με διαφορά 6 και 9 δεκάτων του δευτερολέπτου, ήταν οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg αντίστοιχα.

Ο τέταρτος χρόνος του Max Verstappen, με την άλλη RB12 που όμως δεν φέρει την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος της Renault, επιβεβαίωσε την απόδοση του σασί των "ταύρων". Μάλιστα, την εξάδα συμπλήρωσαν οι οδηγοί της "αδερφής" Scuderia Toro Rosso. Αρνητική η εμφάνιση της Ferrari, με τον Kimi Raikkonen έβδομο και τον Sebastian Vettel μόλις ένατο και μάλιστα με τρεις… δύσκολες στιγμές.

Στο ξεκίνημα της 90λεπτης περιόδου η κορυφή άλλαξε αρκετές φορές χέρια, με τον Daniel Ricciardo να «πυροβολεί» κατά ριπάς με τη συμπλήρωση 15 λεπτών. Με τη νέα, πάρα πολύ μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli, o Αυστραλός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.14.607!

Στα… δύσκολα, οι Felipe Massa και Jolyon Palmer είχαν περιορισμένο χρόνο στην πίστα, λόγω των ατυχημάτων που είχαν στο FP1. Όμως συμβάντα είχαμε πολλά και στο FP2. Την αρχή έκανε ο Romain Grosjean που είχε διπλή επαφή με τις μπαριέρες αλλά με μικρές συνέπειες. Αντίθετα ο Rio Haryanto διέλυσε τη Manor στην έξοδο του τούνελ, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ο Kevin Magnussen με τη Renault έπεσε θύμα της Άντονι Νοουζ ενώ στη Σεν Ντεβό υπήρξαν συμβάντα με πρωταγωνιστές τους Felipe Nasr, Rosberg, Raikkonen, Vettel και Jenson Button.

Πηγή: http://www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News