default-image

Συλλεκτική έκδοση της Phantom από τη Rolls-Royce

Σπορ
Συλλεκτική έκδοση της Phantom από τη Rolls-Royce

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιδιαίτερη και συλλεκτική έκδοση της Phantom δημιούργησε η Rolls-Royce, έπειτα από την ανακοίνωση περί διακοπής παραγωγής της έβδομης γενιάς του μοντέλου.

Η τελευταία έκδοση της Phantom VII, φέρει την ονομασία Zenith Collection και διακρίνεται για τα αποκλειστικά διακοσμητικά και τον υπερπολυτελή χαρακτήρα. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, οι οποίες έχουν βρει ήδη ιδιοκτήτη και όλα τα αυτοκίνητα θα εξατομικευθούν ανάλογα με τις επιθυμίες των εκλεκτών και πάμπλουτων πελατών.

Όπως αρμόζει σε κάθε ειδική έκδοση της διάσημης βρετανικής φίρμας, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις επιφάνειες της καμπίνας είναι ανώτερης ποιότητας, με το ταχύμετρο από χάλυβα, την «έναστρη» οροφή και την πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, υπάρχουν πολλά στοιχεία που παραπέμπουν σε παλαιότερες Phantom από τη δεκαετία του 1930.

Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το ψυγείο με τις ειδικές θήκες για δύο μπουκάλια σαμπάνιας, τα κρυστάλλινα ποτήρια με τα διακριτικά RR και το πακέτο πικ-νικ με την πτυσσόμενη γυάλινη επιφάνεια.

Πηγή: zougla.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News