default-image

O Rossi και τα... cojones του Lorenzo

Σπορ
O Rossi και τα... cojones του Lorenzo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν κάπως άβολα την Πέμπτη 7/4 στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Austin που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 10/4. Ο Rossi απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να κοιτάξει τον Marquez, ο οποίος με τη σειρά του προσπαθούσε να δείξει χαλαρός.

Το κεντρικό πρόσωπο, βέβαια, ήταν ο Jorge Lorenzo, που όπως γράφουν κορυφαία Ιταλικά και Ισπανικά ΜΜΕ έχει ήδη αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόκληση της Ducati, στην οποία θα μετακομίσει από του χρόνου.

Ο 28χρονος πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ρωτήθηκε για το μέλλον του αλλά η απάντηση που έδωσε δεν ικανοποίησε κανέναν. «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω από αυτά που είπα στην Αργεντινή. Όταν λάβω μελλοντικά την απόφασή μου θα τη μάθετε όλοι».

Για να προσθέσει: «Είμαι χαρούμενος γιατί έχω περισσότερες από μία προτάσεις. Αξιολογώ την κατάσταση και όταν αποφασίσω θα το μάθετε». Τελεία και παύλα.

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου οι δημοσιογράφοι, Ιταλοί στην πλειοψηφία τους, που περικύκλωσαν τον Valentino Rossi ρώτησαν για τον Lorenzo. «Είναι μια γενναία απόφαση. Καλή επιτυχία σε αυτόν και στη Ducati. Ο Jorge είναι ένας αναβάτης δυνατός, οδηγεί καλά και το ίδιο θα κάνει και εκεί».

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο Κατάρ πως «για να πας στη Ducati πρέπει να είσαι πολύ γενναίος. Πρέπει να έχεις αρχ$%^ για να αλλάξεις μοτοσυκλέτα. Γι' αυτό πιστεύω πως τελικά θα μείνει στη Yamaha (ο Lorenzo)».

Να, όμως, που ο Ισπανός αποδεικνύει πως διαθέτει τα... cojones για να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

Πηγή: caranddriver.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News