default-image

Έρχεται πλήρως ανανεωμένο το Fiat Fiorino

Σπορ
Έρχεται πλήρως ανανεωμένο το Fiat Fiorino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από εννέα χρόνια στην αγορά και 370.000 πωλήσεις, ήρθε η ώρα της ανανέωσης για την τρίτη γενιά του μικρού επαγγελματικού Van της ιταλικής φίρμας.

Το Fiorino έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς και αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες. Οι αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό αμάξωμα περιορίζονται στους προφυλακτήρες, τη μάσκα, τα φώτα και τις ζάντες. Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκε νέο πολυλειτουργικό τιμόνι και μοχλός ταχυτήτων, ανασχεδιάστηκε ο πίνακας οργάνων και το ταμπλό, ενώ στο πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται η έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών του συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων UConnect.

Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με ABS και EBD, σύστημα ευστάθειας ESC με ASR, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα Hill Assist, τέσσερις αερόσακους αισθητήρες παρκαρίσματος. Για όποιον επιθυμεί κάτι πιο περιπετειώδες, υπάρχει η εκδοχή Adventure, η οποία διακρίνεται για την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction+,  τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τα ελαστικά παντός εδάφους.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας είναι ο 1.3 MultiJet II απόδοσης 80  και 95 ίππων, με τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.4 λίτρου να αποδίδει 77 ίππους. Όλα τα σύνολα είναι προδιαγραφών Euro6, ενώ πιο οικονομική έκδοση είναι η EcoJet, εμφανίζοντας μέση κατανάλωση καυσίμου 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 100 γρ./χλμ.

Πηγή: zougla.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News