default-image

Η πιο σπορ και γρήγορη έκδοση της Mercedes GLC

Σπορ
Η πιο σπορ και γρήγορη έκδοση της Mercedes GLC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τμήμα υψηλών επιδόσεων της γερμανικής φίρμας έκανε πάλι το θαύμα του, δημιουργώντας ένα εξαίσιο αισθητικά και πανίσχυρο μηχανικά SUV.

Η νέα AMG GLC 43 4MATIC τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μεσαίου μοντέλου ελευθέρου χρόνου, ξεχωρίζοντας για τα έντονα σπορτίφ στοιχεία, τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση. Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, φέρει μεγαλύτερους προφυλακτήρες, ζάντες 20 ιντσών, σπορ εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις,  διακοσμητικά νίκελ, γυαλιστερά μαύρα και χρώμιο.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με την AMG να έχει τοποθετήσει δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, αλουμινένια πεντάλ και πίνακα οργάνων με την υπογραφή της. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο «άγριο» υπάρχει το πακέτο Night με επιπλέον μαύρες λεπτομέρειες, ζάντες 21 ιντσών, επενδύσεις από δέρμα και microfiber, καθώς και ανθρακονημάτινα διακοσμητικά.

Για την κίνηση φροντίζει ο V6 3.0 biturbo κινητήρας απόδοσης 367 ίππων και 520 Nm ροπής, με τους κυλίνδρους να περιλαμβάνουν Nanoslide για μείωση των τριβών, όπως ακριβώς στο μονοθέσιο της Mercedes-AMG Petronas F1. Το μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MATIC. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πέντε προγράμματα λειτουργίας (Eco, Comfort, Sport, Sport Plus και Manual).

Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, με τα 0-100 να έρχονται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Για τη βέλτιστη πρόσφυση και συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες, η σπορ ανάρτηση AMG Ride Control με προσαρμοζόμενα αμορτισέρ είναι στον βασικό εξοπλισμό, όπως και το ESP τριών σταδίων.

Το ντεμπούτο της Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα, με το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.

Πηγή: zougla.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News