Μηχανοκίνητα

Ο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes ταχύτερος

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes τερμάτισε πρώτος στην πρώτη μέρα των τελευταίων ανεπίσημων δοκιμών που φιλοξενούνται στην πίστα της Καταλονίας.

Οι πιλότοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 σε τρεις εβδομάδες και η τελευταία εβδομάδα των ανεπίσημων δοκιμών αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Η Mercedes και κατά τη σημερινή ημέρα πήγε πολύ καλά τερματίζοντας πρώτη την ίδια ώρα που Ferrari και Red Bull αντιμετώπισαν προβλήματα.

Ο Ρόσμπεργκ έκανε 82 γύρους, ενώ είχε τον ταχύτερο χρόνο με 1:23:022. Αντίθετα ο ομόσταυλός του Λιούις Χάμιλτον έμεινε στον προσομοιωτή και αναμένεται να τρέξει τις επόμενες ημέρες.

Το δεύτερο καλύτερο χρόνο είχε ο Βαλτέρι Μπότας με Williams με 1:23.229, ενώ τρίτος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο με McLaren έχοντας για ταχύτερο χρόνο 1:24.735. Ο Αλόνσο αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα στο φινάλε του πρώτου σκέλους της ημέρας.

Τεχνικά προβλήματα παρουσίασε η Ferrari του Κίμι Ραϊκόνεν με αποτέλεσμα να μείνει το απόγευμα στο γκαράζ, ενώ πρόβλημα στα φρένα αντιμετώπισε και ο Ντάνιιλ Κβίατ με Red Bull.

Σχόλια