default-image

Σε υπερβολικές τιμές πλέον τα εισιτήρια της Formula 1

Αθλητισμός
Σε υπερβολικές τιμές πλέον τα εισιτήρια της Formula 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για να δεις σήμερα έναν αγώνα της Formula 1 μάλλον θα πρέπει να έχεις γεμάτο πορτοφόλι! Βλέπετε τιμές μπορεί στην Κουάλα Λουμπούρ να υπάρχει ένας λόφος που πληρώνεις μόνο 12 ευρώ αλλά υπάρχει και η Σιγκαπούρη που η τιμή φτάνει  στα 6.701 ευρώ!

Στο Hockenheimring για το Γερμανικό PG, τα εισιτήρια για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ξεκινούν από 155€ σε μια απλή κερκίδα και φτάνουν στα 1.299€ για ένα άνετο μαλακό κάθισμα πίσω από ηχομονωμένο γυαλί στο κέντρο της ευθείας εκκίνησης τερματισμού, μαζί με οθόνες που δείχνουν πολλαπλά τηλεοπτικά πλάνα από το καλωδιακό κανάλι της F1. Ακόμα στην Γερμανία, δίνεται και η δυνατότητα ενοικίασης καταλύματος πολύ κοντά στην πίστα για το συγκεκριμένο τριήμερο.

Οι οπαδοί της F1 στην Αυστρία πρέπει να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Τα εισιτήρια για το Αυστριακό GP στο Red Bull Ring στη πόλη του Spielberg ξεκινούν για το τριήμερο από 239€. Όποιος θέλει μια καλύτερη θέση κατά μήκος της κύριας ευθείας θα πρέπει να πληρώσει 555€! Και οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα για ακόμα καλύτερες θέσεις.

Στη Μελβούρνη, -στην εκκίνηση της χρονιάς- όποιος θέλει πολυτέλεια και lounge ατμόσφαιρα μαζί με την καλύτερη θέα της διαδρομής, θα πληρώσει μέχρι και 3.460€. Ενώ το ίδιο πακέτο στο Μονακό κοστίζει μόλις 2.799€, και στο Σότσι της Ρωσίας ακόμα φθηνότερα 2.355€.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε πάντως έναν αγώνα και προγραμματίζετε να ταξιδέψετε στη χώρα του αγώνα, καλό θα είναι πριν καν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας, να αγοράσετε τα εισητήρια που σας ενδιαφέρουν.

Υπολογίστε μια μέση τιμή πάντως για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες γύρω στα 100€ για μια θέση που θα σας προφέρει απλώς την εμπειρία θέασης (μαζί με πολύ περπάτημα!) ενός αγώνα από κοντά.

Πηγή: Gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News