default-image

Περπάτησε ο Σουμάχερ;

Αθλητισμός
Περπάτησε ο Σουμάχερ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια νέα τροπή στο θέμα της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ δίνει ένα γερμανικό περιοδικό, αναφέροντας ότι περπάτησε και σήκωσε το ένα του χέρι!

Το περιοδικό Bunte, ισχυρίζεται πως ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό ατύχημα στις Άλπεις, ο πολυνίκης οδηγός περπάτησε -με την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών του φυσικά- και πως σήκωσε το ένα του χέρι: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Όμως κατάφερε να κάνει 1-2 βήματα ξανά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά, την παραπάνω ιστορία, διαψεύδει κατηγορηματικά η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κέμ: «Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος που αναφέρει πως ο Μίκαελ κινείται, δεν είναι αληθινός», δήλωσε και συνέχισε: «Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες καθώς αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής του, θα πρέπει να σεβαστούμε την σημασία της διακριτικότητας. Επίσης κάτι τέτοιο αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες».

Από την μεριά του το περιοδικό, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά στηρίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως όλα τα παραπάνω προκύπτουν από έγκυρη (αλλά ανώνυμη προς το παρόν) πηγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News