default-image

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Χάμιλτον

Αθλητισμός
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκαλεί τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος αφού αμφισβήτησε την «καθαρότητα» των τίτλων του Μίκαελ Σουμάχερ στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο 30χρονος τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άφησε υπόνοιες για τον τρόπο που ο Γερμανός κατέκτησε τα επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματά του κάνοντας λόγο για «αμφισβητήσιμες τακτικές». Σε αντίθεση με τους δικούς του τίτλους που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι αποτέλεσμα των φυσικών ικανοτήτων μου».

Τώρα, στο στόχαστρό του βρίσκεται ένας άλλος Γερμανός, ο Σεμπάστιαν Φέτελ:  «Έχω μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν, αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πόσο καλός είναι πραγματικά», είπε μιλώντας στην Bild. «Έως τώρα δεν έχει συνυπάρξει σε ομάδα με κάποιον όπως ο Φερνάντο Αλόνσο. Μέχρι τώρα είχε για team-mates τον Μαρκ Ουέμπερ που δεν ήταν του επιπέδου του και τον Κίμι Ραϊκόνεν που δεν βρίσκεται πια στο πικ της καριέρας του».

Οι δυο συνεχόμενοι τίτλοι του με τη Mercedes AMG Petronas και η ευκολία με την οποία έφτασε στην κατάκτησή τους φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης του Βρετανού που επιδεικνύει μια υπεροπτική, αλαζονική στάση.

Από που πηγάζει όλη αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση; «Δεν θα το έλεγα αυτοπεποίθηση, αλλά μέγιστη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», απαντά και προσθέτει: «Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πριν το ντεμπούτο μου στην F1 το 2007, γνώριζα ότι θα ήταν δύσκολο να νικήσω τον Fernando (Alonso), αλλά ήξερα επίσης ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Ακόμα θυμάμαι τον Ron Dennis να μου λέει πριν τον πρώτο μου αγώνα ότι δεν θα πρέπει να απογοητευτώ αν με νικήσει εύκολα ο Alonso. Ήξερα, όμως, πως αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News