default-image

Τελευταία σεζόν για τον Μπάτον;

Αθλητισμός
Τελευταία σεζόν για τον Μπάτον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία του σεζόν ως πιλότος της Formula 1 διανύει, όπως όλα δείχνουν, ο Τζένσον Μπάτον κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του.

Ο Βρετανός πιλότος είναι απογοητευμένος από τα προβλήματα στη McLaren-Honda, διανύοντας τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του με μόλις δύο πλασαρίσματα στη βαθμολογούμενη δεκάδα.

«Μόνο το μυαλό μου ξέρει, το στόμα και η γλώσσα μου όχι», δήλωσε με νόημα. «Η χαρά που παίρνεις στη Formula 1 είναι όταν αγωνίζεσαι για τις πρώτες θέσεις, όχι όταν είσαι τόσο πίσω», πρόσθεσε.

Η McLaren έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αναμένεται να γίνει χρήση της. Φήμες θέλουν τον Μπάτον να ανακοινώνει την απόφασή του στο περιθώριο του Grand Prix της Σουζούκα, στα μέρη της συντρόφου του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα.

«Πάντα είναι πιο ωραίο να κάνεις ανακοινώσεις σε ένα Grand Prix σε μέρος που νιώθεις σπίτι σου, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται ακόμη. Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις με την ομάδα. Δεν είναι εύκολη απόφαση για κανέναν», ανέφερε ο Μπάτον, που μετρά 281 αγώνες στη Formula 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News