Μηχανοκίνητα

Και 2η ομάδα η Honda στη Formoula 1;

Από φέτος η Honda επέστρεψε στη Formula1 για να αναβιώσει τη συνεργασία με τη McLaren. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα φέτος, αλλά δεν αποκλείεται η ιαπωνική μάρκα να τροφοδοτεί με κινητήρες και δεύτερη ομάδα από το 2016. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του ο Γιασούσα Αράι άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

«Δυστυχώς δεν έχω προτάσεις αυτή τη στιγμή. Ίσως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ελπίζω κάποιος να με καλέσει και πει ''σε παρακαλώ δώσε μου τον κινητήρα σου''! Μαθαίνουμε πολλά με τη McLaren, είναι κορυφαία ομάδα», ανέφερε το αφεντικό της Honda σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα ήθελε η εταιρία του Τόκιο να παρέχει με κινητήρες ομάδα που θα μπει στο σπορ τη νέα χρονιά.

«Ναι. Θα ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα αν μία νέα ομάδα έλεγε ''θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον κινητήρα σας''. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Έχουμε τη δύναμη να διαχειριστούμε τα πάντα; Δεν ξέρω. Ίσως να χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να διαχειριστούμε παραπάνω από μία ομάδες. Δεν έχω ιδέα πως θα ξεχωρίζαμε από τη McLaren μία άλλη ομάδα», ήταν η απάντησή του.

Σχόλια