default-image

Πρώτοι Πιτσάκης-Πολυζώης στην 1η ειδική του Rally Κρήτης

Αθλητισμός
Πρώτοι Πιτσάκης-Πολυζώης στην 1η ειδική του Rally Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εντυπωσιακές μάχες στην παραλιακή του Ηρακλείου άνοιξε η αυλαία του 37ου Rally Κρήτης.

Παρουσία πλήθους κόσμου δόθηκε η εκκίνηση σήμερα στις 5 μ.μ. στο ύψος του κυκλικού κόμβου στη Γιαμαλάκη. Τα πληρώματα που μετέχουν έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να αγωνιστούν μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ η ιδέα έχει ενθουσιάσει το κοινό, το οποίο πήγε για να παρακολουθήσει την πρώτη ειδική διαδρομή.

Από τα 26 πληρώματα του φετινού EKO Racing 100 Rally Κρήτης πέρασαν από τον Διοικητικό Έλεγχο τα 24 καθώς δεν έτρεξαν οι Ζεϊμπεκάκης - Μεταξάκης και Δήμου - Λιοδάκης.

Νικητές στην πρώτη ειδική αναδείχτηκαν οι Πιτσάκης-Πολυζώης, οι οποίοι αξιοποίησαν την τεράστια εμπειρία που έχουν, αλλά και τη δυναμική του νέου τους αυτοκινήτου MITSUBISHI EVO X. Ο χρόνος του πρώτου πληρώματος ήταν 1:36.62

Στην 2η θέση με MITSUBISHI EVO ΙX στην 1η ειδική τερμάτισαν οι ΝΙΚΟΝ και Πετρόπουλος Νίκος με MITSUBISHI EVO ΙX και χρόνο  1:37.49. Εξαιρετική παρουσία είχαν οι Νικολιδάκης-Πετούσης με PEUGEOT 106 S16 και χρόνο 1:38.75 που τους έφερε στην 3η θέση.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα πληρώματα είναι σε καλή κατάσταση και αύριο στις έξι ειδικές σε Επισκοπή και Καστέλι Πεδιάδος αναμένεται  να γίνει ένας συγκλονιστικός αγώνας.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τα αποτελέσματα πατώντας εδώ

Η μάχη θα συνεχιστεί ως τις 7 μ.μ. περίπου, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση των πληρωμάτων στην πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News