Μηχανοκίνητα

Η πρόσβαση για το κοινό σε Επισκοπή και Καστέλι

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των διοργανωτών για τη δική τους ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του 37ου Rally Κρήτης.

Οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσουν οι ειδικές διαδρομές θα είναι κλειστοί, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν τον τρόπο πρόσβασης σε αυτές.

Ειδικές Επισκοπής

Η ειδική διαδρομή της Επισκοπής (2-4-6) θα κλείσει από τις 10 π.μ. έως τις 16:00, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να τις παρακολουθήσει ως εξής:

Ακολουθείτε τη Νέα Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, λίγο πριν το παλιό ΚΤΕΟ στρίβετε δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, αριστερά κάτω από τη γέφυρα της εθνικής, σε 50 μ. πάλι αριστερά, σε 400 μ. πάλι αριστερά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Μετά από 5,30 χλμ. σε στρογγυλή νησίδα μπορείτε να ακολουθήσετε 2 κατευθύνσεις.

Α) Για να βρεθείτε στην αρχή της ΕΔ στρίβετε στην πρώτη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μετά από 3,7 χλμ. μπαίνετε ΕΠΙΣΚΟΠΗ, στρίβετε αριστερά, πάλι αριστερά μετά από 70 μ. προς ΓΑΛΙΦΑ, και πάλι αριστερά μετά από 200 μ. προς ΓΑΛΙΦΑ πάλι. Σε άλλα 250 μ. βρίσκετε την αφετηρία της ΕΔ.

Β) Για να βρεθείτε στη μέση της ΕΔ στρίβετε στη δεύτερη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από 1,5 χλμ. περίπου μπαίνετε ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από άλλα 2 χλμ. περίπου περνάτε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ, μετά από άλλα 2 χλμ. περίπου περνάτε τη ΓΑΛΙΠΕ και μετά από άλλα 2,5 χλμ. περίπου φτάνετε στη μέση της ΕΔ.

Ειδικές Καστελίου

Η ειδική διαδρομή του Καστελίου (3-5-7) θα κλείσει από τις 10:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Για να μπορέσει κανείς να τις ακολουθήσει θα πρέπει: 1. Από Ηράκλειο να πάει ΚΑΣΤΕΛΙ μέσω ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, μέσα στο ΚΑΣΤΕΛΙ στρίβετε για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ και στην έξοδο του ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ συναντάτε την αφετηρία της ΕΔ.

2. Από Ηράκλειο μέσω εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάτε στη διακλάδωση για ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ και στρίβετε δεξιά για ΟΡΟΠΕΔΙΟ. Μετά από περίπου 4 χλμ. στρίβετε δεξιά σε διακλάδωση προς ΚΑΣΤΕΛΙ και σε 1,5 χλμ. περίπου βρίσκεστε στη μέση της ΕΔ.

3. Από Ηράκλειο μέσω εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάτε στις ΓΟΥΒΕΣ. Στην παλιά εθνική στρίβετε στη διακλάδωση δεξιά για ΠΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ. Σε περίπου 7,5 χλμ. φτάνετε στο χωριό ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, που στην έξοδό του για ΚΑΣΤΕΛΙ είναι το τέλος της ΕΔ.

Σχόλια