Μηχανοκίνητα

Εμφύλιος Ρόσμπεργκ-Χάμιλτον στην F1

Συνεχίζεται η κόντρα του Λιούις Χάμιλτον με τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Το νέο επεισόδιο στη σχέση των δύο ανδρών, που και πέρσι είχε αρκετές διαμάχες, ήρθε μετά το Grand Prix της Σανγκάης, που κέρδισε ο πρώτος.

Ο Γερμανός πιλότος κατηγόρησε τον Βρετανό πως ο τρόπος με τον οποίο οδηγούσε στο γκραν πρι της Σανγκάης, χωρίς να επιταχύνει, παραλίγο να του στοιχίσει τη δεύτερη θέση. «Δυσκόλεψε πολύ τον αγώνα μου στη μέση του αγώνα. Το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να δώσει το δικαίωμα στον Φέτελ για να με αναγκάσει να κάνω ένα πρόωρο πιτ στοπ. Έτσι δεν θα μπορούσα να τον απειλήσω στον υπόλοιπο αγώνα. Αυτό με ενόχλησε πολύ, γιατί ο Λιούις πήγαινε πολύ αργά. Είπε και ο ίδιος πως σκεφτόταν μόνο τι θα κάνει ο ίδιος. Αυτό τα λέει όλα και με εκνευρίζει», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ.

Από την πλευρά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις κατηγορίες. «Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Δεν κοιτούσα καν τους καθρέφτες μου και δεν έσπρωχνα τον Νίκο πάνω στον Φέτελ. Αν ήθελε να πλησιάσει και να με προσπεράσει, θα μπορούσε να το κάνει. Όμως ήταν συνέχεια 4-5 δευτερόλεπτα πίσω μου. Δεν πλησίασε ποτέ αρκετά κοντά και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά του. Εγώ έκανα ό,τι μου ζήτησε η ομάδα», απάντησε ο Χάμιλτον.

Σχόλια