Μηχανοκίνητα

Έκανε το 3/3 ο Χάμιλτον στα δοκιμαστικά

Ολοκληρώθηκαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα της Σαγκάης με τον Λιούις Χάμιλτον να κάνει το 3/3 δείχνοντας έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.

Σε προσωπική υπόθεση μετέτρεψε τις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Σανγκάης ο Λιούις Χάμιλτον. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την κυριαρχία του χθες, ήταν ο ταχύτερος πιλότος και στον τρίτο γύρο δείχνοντας τα δόντια του εν όψει των κατατακτήριων (10:00) και του αγώνα της Κυριακής (9:00).

Σε απόσταση αναπνοής (-0,226) βρέθηκε ο ομόσταβλός του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ ακολούθησαν οι δύο Ferrari, των Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν, αλλά και οι δύο Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ντάνιιλ Κβίατ. Μακριά από τις κορυφαίες επιδόσεις έμεινε για άλλη μια φορά η Williams, καθώς ο μεν Βαλτέρι Μπότας είχε τον όγδοο, ο δε Φελίπε Μάσα τον ενδέκατο καλύτερο χρόνο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν κατάφερε να καταγράψει καν χρόνο, αφού μετά από λίγες… στροφές αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και υποχρεώθηκε να αποσύρει την προβληματική McLaren Honda του στο γκαράζ.

Σχόλια