default-image

Πρωτιά Χάμιλτον στα δοκιμστικά της Σαγκάης

Αθλητισμός
Πρωτιά Χάμιλτον στα δοκιμστικά της Σαγκάης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στο ψυχρό κινέζικο κλίμα, ο Λιούις Χάμιλτον έδειξε πιο «ζεστός» από όλους τους πιλότους της Formula 1 και πρώτευσε στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σανγκάης.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής κατέγραψε τον γρηγορότερο γύρο αφήνοντα δεύτερο και σε απόσταση περίπου μισού δευτερολέπτου τον ομόσταβλό του στη Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ. Ακολούθησαν οι δύο Ferrari, που τουλάχιστον στην εκκίνηση της σεζόν δείχνουν ένα επίπεδο παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν ήταν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, ο Φελίπε Νασρ με Sauber συμπλήρωσε την πεντάδα, ενώ πίσω του ήταν οι Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ντάνιιλ Κβίατ.

Μακριά από τον καλό τους εαυτό ήταν Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα «κλείνοντας» τη δεκάδα με τις δύο Williams, ενώ απογοητευτικό πρόσωπο συνεχίζει να παρουσιάζει η McLaren Honda, που είδε τον Τζένσον Μπάτον στη 13η και τον Φερνάντο Αλόνσο στη 17η θέση.

Ακολουθεί ο δεύτερος γύρος των ελεύθερων δοκιμών (9:00-10:30), θα ακολουθήσει άλλος ένας το Σάββατο (7:00) πριν τις κατατακτήριες (10:00), ενώ την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας (9:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News