default-image

Έτοιμος για δράση ο Φερνάντο Αλόνσο

Αθλητισμός
Έτοιμος για δράση ο Φερνάντο Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξανά στο τιμόνι θα μπει ο Φερνάντο Αλόνσο στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας. Ο Ισπανός θα περάσει από τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (26/3), όμως όλα δείχνουν ότι θα δώσει το παρών, κάτι που έχει ανακοινώσει και η McLaren. Ο Ισπανός δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του τονίζοντας πως έχει δουλέψει στη φυσική του κατάσταση και στις καιρικές συνθήκες που κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει στη Σεπάνγκ.

«Έχω δουλέψει σκληρά στη φυσική μου κατάσταση και νιώθω έτοιμος να επιστρέψω. Η ζέστη στη Μαλαισία είναι πάντα πολύ δύσκολη για τους οδηγούς, αλλά έχω εστιάσει την προσοχή μου σε αυτό την προπόνησή μου και είμαι προετοιμασμένος για όλες τις καιρικές συνθήκες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Ξόδεψα λίγο χρόνο στον προποσομοιωτή με την ομάδα και θα φροντίσω να συνεχίσουμε με τους μηχανικούς μου την εξέλιξη του πακέτου μας και να δουλέψουμε στην ισορροπία και στο στήσιμο του μονοθεσίου. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Κέβιν (Μάγκνουσεν) για τις προσπέθειές του και είναι κρίμα που δεν μπορούσε να είναι στο γκριντ», δήλωσε ο Αλόνσο ενόψει του Γκραν Πρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News