default-image

Η πρώτη pole position της χρονιάς στον Χάμιλτον

Αθλητισμός
Η πρώτη pole position της χρονιάς στον Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σα να μην πέρασε μια μέρα…  Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την πρώτη pole position της σεζόν και θα εκκινήσει από θέση ισχύος στο Grand Prix της Μελβούρνης αύριο Κυριακή (7π.μ.) την υπεράσπιση του τίτλου του.

Πίσω του άφησε τον ομόσταβλό του στη Mercedes (-0.594), Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ ο Φελίπε Μάσα με Williams έμεινε τρίτος (-1.391), με τις δύο Ferrari των Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν να ακολουθούν. Οι Red Bull βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο έβδομο μπροστά στο κοινό του και τον Ντάνιελ Κβίατ να μένει εκτός στην Q2 και να έχει το 13ο καλύτερο χρόνο.

Οι δύο McLaren, των Τζένσον Μπάτον και Κέβιν Μάγκνουσεν (υπενθυμίζεται πως ο Φερνάντο Αλόνσο δεν πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να τρέξει στη Μελβούρνη), έμειναν εκτός από την Q1, ενώ οι δύο Manor δεν συμμετείχαν καν στη διαδικασία γιατί οι μηχανικοί της ομάδας δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν τα μονοθέσιά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News