default-image

Θέλοντας και μη με Γκάρντε η Sauber

Αθλητισμός
Θέλοντας και μη με Γκάρντε η Sauber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Formula 1, με τις ομάδες να βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Η Sauber, πάντως, ξεκινά προβλήματα τη χρονιά καθώς απορρίφθηκε η έφεσή της από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόρια κι έτσι ο Γκιέντο Φαν Ντερ Γκάρντε θα είναι ένας από τους δύο πιλότους της ομάδας στο Grand Prix της Μελβούρνης.

Δικαιώθηκε ξανά ο Γκιέντο Φαν Ντερ Γκάρντε στη διαμάχη του με τη Sauber κι έτσι θα είναι ένας από τους δύο πιλότους της ομάδας στο Grand Prix της Μελβούρνης. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόρια απέρριψε την έφεση της ομάδας και διατήρησε εκείνη που είχε λάβει ελβετικό δικαστήριο υπέρ του Ολλανδού πιλότου.

Ο Φαν Ντερ Γκάρντε είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη αναφέροντας πως ενώ είχε ενεργοποιηθεί οψιόν από την ομάδα και του είχε δοθεί η θέση πιλότου για το 2015, το Νοέμβριο η Sauber αποφάσισε να ακυρώσει τη συμφωνία και να δώσει τις θέσεις στους Φελίπε Νασρ και Μάρκους Έρικσον. Το δικαστήριο έκρινε πως ο Φαν Ντερ Γκάρντε δικαιούται βάσει συμβολαίου να τρέξει με τη Sauber, όχι απλώς στο προσεχές αυστραλιανό Grand Prix, αλλά σε ολόκληρη τη σεζόν.

Η Sauber πλέον πρέπει να αποφασίσει μέσα στη μέρα ποιος από τους Νασρ και Έρικσον θα «τρέξει» με την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News