default-image

Κατέφθασε τo νέο Ford Focus

Σπορ
Κατέφθασε τo νέο Ford Focus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκυρία για τη Ford είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς η εταιρεία σε προϊοντικό επίπεδο διάγει μία εξαιρετική περίοδο. Έχοντας επιτύχει να είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο διεθνώς τις δύο προηγούμενες χρονιές, το νέο Ford Focus έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του.

Ο όρος «νέο» δε χρησιμοποιείται κατ ευφημισμόν, μιας και η εταιρεία δεν περιορίστηκε σε ένα απλό facelift, αλλά προχώρησε σε πλήθος επεμβάσεων στα ηλεκτρονικά, στους κινητήρες, στην ανάρτηση και, φυσικά, στην εμφάνιση. Θα ξεχωρίσουμε τις επεμβάσεις που έγιναν στην ανάρτηση και ενισχύουν το οδηγικό του προφίλ, χωρίς να θυσιάζουν στο ελάχιστο την προσφερόμενη ποιότητα κύλισης. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στους νέους 1.500άρηδες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που πλαισιώνουν τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost.

Έχοντας οδηγήσει στο εξωτερικό τον 1.500άρη EcoBoost των 180 ίππων, περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο 1.500αρη πετρελαιοκινητήρα. Και, πραγματικά, η Ford για μία ακόμα φορά φαίνεται ότι τα κατάφερε περίφημα, μιας και πρόκειται για ένα σύγχρονο σύνολο, με πολιτισμένη λειτουργία και πολύ καλή ελαστικότητα, την ίδια στιγμή που αρκείται κατά μέσο όρο σε 3,8 λίτρα/100 χλμ., εκπέμποντας 98 γρ./χλμ. CO2. Περισσότερες εντυπώσεις θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Το νέο Focus, όμως, δεν περιορίζεται σε αυτά, αλλά συνεχίζει την επίθεσή του και σε εμπορικά θέματα. Οι τιμές (με απόσυρση) ξεκινούν από τα 13.730 ευρώ για το βενζινοκίνητο μοντέλο με τον 1.000άρη EcoBoost των 100 ίππων.

Στην προκειμένη περίπτωση, το 1.5 ντίζελ τιμάται στα 18.074 ευρώ για την έκδοση Trend, ενώ στα 16.897 ευρώ τιμάται η έκδοση των 95 ίππων του ίδιου κινητήρα.

Πηγή: 4troxoi.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News