default-image

McLaren: Επίσημη φωτογραφία teaser για το Sports Series

Σπορ
McLaren: Επίσημη φωτογραφία teaser για το Sports Series

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία με το επερχόμενο νέο βασικό της μοντέλο εν ώρα δοκιμών.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η McLaren ετοιμάζει νέο μοντέλο που θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας της και θα κοντράρει την Porsche 911. Το νέο μοντέλο με την κωδική ονομασία P13 θα διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία από την 650S και την P1, με τις όποιες διαφορές να εντοπίζονται στις μικρότερες διαστάσεις, το ειδικά εξελιγμένο αεροδυναμικό κιτ και τα πίσω φώτα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες των άγγλων συνάδελφων μας, η νέα μικρή McLaren θα χρησιμοποιεί μία διαφοροποιημένη, μικρότερη σε διαστάσεις, εκδοχή του ανθρακονημάτινου πλαισίου της 650S, καθώς και τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 3,8 λίτρων της 650S με απόδοση όμως κοντά στους 500 ίππους. Οι επιδόσεις που θα προσδίδει στην ελαφρύτερη Sports Series αναμένεται να είναι υποδεέστερες της 650S, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται σε 4,0 sec (1,0 sec αργότερα) και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 300 km/h.

Τέλος, το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε coupe και spider αμάξωμα, με την βρετανική φίρμα να ευελπιστεί σε πωλήσεις 2.000 Sports Series μέσα στο 2016.

Πηγή: drive.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News