default-image

Σε εξέλιξη το 36ο Cyta Rally Crete 2014

Αθλητισμός
Σε εξέλιξη το 36ο Cyta Rally Crete 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 36ο Cyta Rally Crete 2014, που αποτελεί τον 6ο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally.  

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με τη ΦΙ.Μ.Α. και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) - Τμήμα Αθλητισμού, ενώ μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta.

Ο ασφάλτινος αγώνας αποτελείται από τρεις ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές η κάθε μία, μήκους 73,8 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 300 χιλιόμετρα.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του «Ι.ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ - AUTOVISION», στο 10ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών και στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας με την Ειδική Ειαδρομή "Αγία Βαρβάρα". Το απόγευμα έγινε η  παρουσίαση των πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος του αγώνα που αποτελείται από τις Ειδικές Διαδρομές "Κεράσια"  και "Βαλής", οι οποίες θα διεξαχθούν και αυτές από τρεις φορές η κάθε μία, ενώ το απόγευμα στις 16:40 σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός, επίσης στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6937 108178, στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rallycrete.gr και στην ομάδα του Α.Ο.Κ. στο Facebook, "Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ - A.O.KRITIS".

Live αποτελέσματα: www.omae-epa-live.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News