default-image

Αιχμές της μητέρας του Μπιανκί για τη FIA

Αθλητισμός
Αιχμές της μητέρας του Μπιανκί για τη FIA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια του Ζιλ Μπιανκί ζει με το φόβο, αλλά την ίδια ώρα ελπίζει πως ο 24χρονος πιλότος της Formula 1 θα τα καταφέρει και θα κερδίσει τη δυσκολότερη μάχη που δίνει  για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Γάλλος βρίσκεται εδώ και δεκατρείς μέρες στο νοσοκομείο, ύστερα από το τραγικό ατύχημα που είχε στην πίστα της Ιαπωνίας και ο πατέρας του, Φιλίπ, είχε περιγράψει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τι συμβαίνει όταν χτυπάει το τηλέφωνο.

Όλο αυτό το διάστημα, η Κριστίν Μπιανκί (μητέρα του Ζιλ) έχει κρατήσει το στόμα της κλειστό, αλλά αποφάσισε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το συγκεκριμένο συμβάν να μιλήσει. Και, όπως είναι φυσικό τα λόγια μίας μητέρας φανερώνουν πάντα τους «ενόχους».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Ζιλ δεν έχει συνείδηση. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, εκτός από το να κρίνω κάποιους ανθρώπους. Ξέρει, κάποιοι, λένε πράγματα για να αποφύγουν τις ευθύνες τους».

Με το σχόλιο αυτό η Κριστίν Μπιανκί «φωτογραφίζει» ως υπεύθυνους τη FIA, η οποία είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας στη Σουζούκα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του RTL στον οποίο μίλησε η μητέρα του άτυχου πιλότου είπε: «Η F1 είναι μπίζνα, μία μεγάλη μπίζνα»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News