default-image

Βολφ: "Πιθανότατα ο Χάμιλτον θα ξεκινήσει από τα πιτ"

Αθλητισμός
Βολφ: "Πιθανότατα ο Χάμιλτον θα ξεκινήσει από τα πιτ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα πιτ ίσως χρειαστεί να ξεκινήσει σήμερα (27/07) ο Λιούις Χάμιλτον καθώς, όπως τόνισε ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes F1, Τότο Βολφ, το αυτοκίνητο του Βρετανού έχει πάθει μεγάλη ζημιά.

"Το αυτοκίνητο έχει πάθει πραγματικά μεγάλη ζημιά. Η αίσθησή μου είναι, ότι ο Χάμιλτον θα ξεκινήσει από τα πιτ", ανέφερε ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1, Τότο Βολφ. Συμπλήρωσε επίσης, ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη η αιτίας της διαρροής βενζίνης που προκάλεσε τη φωτιά στο μονοθέσιο του Χάμιλτον. Ο Βρετανός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει χωρίς χρονομετρημένο γύρο τις κατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα στην πίστα του Ουγκαρόρινγκ από την τελευταία σειρά ή και από τα πιτ, όπως εικάζει ο Βολφ.

Πρόκειται για την τέταρτη εγκατάλειψη του Χάμιλτον εφέτος λόγω τεχνικού προβλήματος. Ενδεχομένως να γίνει σήμερα (27/07) καπνός για τον Λιούις Χάμιλτον το όνειρο της κατάκτησης του παγκόσμιου πρωταθλήματος, καθώς το Ουγκαρόρινγκ δεν προσφέρεται για προσπεράσεις. Έτσι, σε περίπτωση νίκης του Ρόσμπεργκ θα αυξηθεί πολύ η τωρινή διαφορά των 14 βαθμών και θα γίνει δύσκολο στον 29χρονο Βρετανό να ξεπεράσει στην κορυφή τον ομόσταβλο οδηγό της Mercedes.

O Βολφ ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση μίας ομάδας εργασίας για τον ποιοτικό έλεγχο των μονοθεσίων της Mercedes, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της αξιοπιστίας τους. "Λυπάμαι φοβερά για τον Λιούις. Είναι ευαίσθητος τύπος, όμως θα ανακάμψει. Δεν χρειάζεται μεγάλη βοήθεια, έχει αναπτύξει ο ίδιος αρκετή δύναμη", συμπλήρωσε ο Βολφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News