default-image

Αλόνσο: Πάμε για το πρωτάθλημα

Αθλητισμός
Αλόνσο: Πάμε για το πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Ισπανίας ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε αισιόδοξος για για το φετινό πρωτάθλημα.

Έχοντας κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα στη Formula 1, το 2005 και το 2006, ο Ισπανός πιλότος είχε τρεις φορές τα τελευταία χρόνια την ευκαιρία να κερδίσει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ, οι δύο νίκες και η δεύτερη θέση σε 5 αγώνες έχουν δώσει στον 31χρονο από την Ισπανία την ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Πέρυσι ίσως να μην το αξίζαμε, αλλά καταφέραμε να παλέψουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία. Φέτος έχουμε ένα πακέτο που μπορεί να μην είναι το γρηγορότερο και ίσως να μην κάναμε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα. Αλλά τις Κυριακές έχουμε οπωσδήποτε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, φανταστικούς ανθρώπους που δουλεύουν τη στρατηγική μας, που πραγματοποιούν εξαιρετικά πιτ στοπ. Έτσι έχουμε αρκετά στοιχεία που καθιστούν το μονοθέσιο ανταγωνιστικό για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στη Ferrari είναι αλήθεια ότι φέτος αισθανόμαστε πιο σίγουροι. Αλλά ακόμα δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την απόδοση του αυτοκινήτου και έτσι θα πραγματοποιήσουμε βελτιώσεις για τους επόμενους γύρους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News